Hoe u geld kunt verdienen met Binance P2P

We willen enkele succesverhalen delen over hoe Binance-gebruikers de voordelen van het P2P-platform hebben gebruikt om hun inkomen te verhogen en hun doelen te bereiken.

Van hobby's tot lifestyle

Toen Annie * in 2018 in Bitcoin begon te handelen, was ze aandelenhandelaar. Ze kocht de eerste Bitcoins van haar vriend en wist haar kapitaal zelfs tijdens de bearmarkt aanzienlijk te verhogen. “Cryptocurrency-handel begon me meer te prikkelen dan de aandelenmarkt. Ik had vertrouwen in mijn vaardigheden, dus besloot ik om doorlopend met cryptohandel te beginnen, ”zei Annie.

Maar er is één probleem: ze kan haar inkomsten niet laten uitbetalen tegen het tarief dat haar uitkomt. In het land van Annie is de commissie bij het omzetten van cryptocurrency in contanten tussen de 2 en 3%. Annie zegt: “Ik heb gekozen voor een combinatie van online en offline peer-to-peer opnames. Het bleek een heel moeilijke klus te zijn. Ik moest tijd besteden aan het uitvoeren van aanvullende operaties: het was nodig om te adverteren voor ruilaanbiedingen en tarieven, en om de betrouwbaarheid te controleren van de mensen met wie ik een deal wil sluiten. "

Handige optie voor uzelf Annie ontdekte vorig jaar toen de lancering plaatsvond Binance P2P​ Annie weet al wat Bitcoin-handel is en handelt op Binance, dus ze hoeft niet eens geld van de beurs op te nemen. Binance P2P neemt veel van de taken over die Annie voorheen moest doen. Op het platform kunt u handelsaanbiedingen adverteren met behulp van de functie voor het plaatsen van berichten, en alleen geverifieerde gebruikers die van tevoren door Binance zijn geverifieerd, kunnen deze zien.

'Nu heb ik meer tijd om te doen waar ik het beste in ben: handel drijven,' voegde Annie toe.

Van medewerker van een money transfer center tot innovator

Sam * leerde over Bitcoin terwijl hij werkte in een wissel- en geldtransferservice. Hij zegt: “Terwijl ik daar werkte, had ik een paar vaste klanten die betaald werden om op afstand te werken en die kwamen opdagen met bonnetjes voor geldoverdrachten. Toen ik vroeg naar de vorm waarin ze worden uitbetaald, kreeg ik het antwoord dat ze Bitcoin worden overgedragen, en vervolgens gebruiken ze de applicatie om hun salaris in contanten om te zetten. "

Geïntrigeerd door het vooruitzicht van werken op afstand, begon Sam te leren hoe Bitcoin werkt. Hij raakte bevriend met deze klanten en zij deelden hun frustratie over het verlies van grote hoeveelheden geld vanwege de ongemakkelijke wisselkoersen waarmee ze worden geconfronteerd bij het opnemen van Bitcoin in contanten. "Ik merkte ook dat steeds meer mensen in mijn vriendenkring Bitcoin begonnen te gebruiken om geld te verdienen of om geld te ontvangen van dierbaren in het buitenland", voegde hij eraan toe.

Sam was al autodidact in de handel in cryptocurrency en ging op zoek naar manieren om de klantervaring te verbeteren met crypto. Eerder dit jaar begon hij te handelen op verschillende peer-to-peer-platforms, waaronder Binance P2P, dat op dat moment net in zijn regio werd gelanceerd.

“Uiteindelijk heb ik Binance P2P vaker gebruikt omdat ik de publicatie van aanbiedingen daar gemakkelijk kan beheren. Ik kocht cryptocurrencies van mijn klanten in het geldtransfercentrum, gebruikte cryptoassets voor handel en inkomsten, en zette toen weer inkomsten en andere cryptocurrencies om in contanten tegen acceptabele tarieven, "vertelde Sam.

Economische reddingsboei

Jose * werd een paar jaar geleden betaald om als freelancer in Bitcoin te werken. “Ik vond het niet erg om Bitcoins te krijgen en dacht dat ik een manier kon vinden om ze meteen te verkopen. Maar toen zag ik dat de prijs van Bitcoin in één week tijd verdubbelde. Dit zorgde ervoor dat ik aandacht schonk aan Bitcoin en sommige altcoins, ”zei hij.

Daarna sloot hij verschillende P2P-deals en concentreerde hij zich op freelancen. Jose zegt: “Dit is iets wat je parttime kunt doen. Je kunt 's ochtends cryptocurrency kopen en vervolgens beslissen of je het overdag verkoopt of laat wachten tot de prijs stijgt. "

Toen de COVID-19-pandemie de wereld trof, kwam er een einde aan zijn freelancewerk. In de regio waar Jose woont, was de economische situatie ook niet erg gunstig. Gelukkig, toen Jose op zoek was naar nieuwe manieren om geld te verdienen, vond hij het Binance P2P-platform.

“Ik kon permanent worden een handelaar op een P2P-platform​ Na het zien van de stijging van de prijs van Bitcoin dit jaar, zelfs met een grote daling in maart, wilden veel inwoners van mijn stad investeren in cryptocurrency. De Binance-exchange en P2P-platforms hebben gezorgd voor een stabiele inkomstenbron, ondanks alle ontwikkelingen dit jaar ”, aldus Jose.

* Om gebruikers te beschermen zijn alle namen en plaatsen die in dit artikel worden genoemd, gewijzigd.

Koop Bitcoin

We willen enkele succesverhalen delen over hoe Binance-gebruikers de voordelen van het P2P-platform hebben gebruikt om hun inkomen te verhogen en hun doelen te bereiken.

Van hobby's tot lifestyle

Toen Annie * in 2018 in Bitcoin begon te handelen, was ze aandelenhandelaar. Ze kocht de eerste Bitcoins van haar vriend en wist haar kapitaal zelfs tijdens de bearmarkt aanzienlijk te verhogen. “Cryptocurrency-handel begon me meer te prikkelen dan de aandelenmarkt. Ik had vertrouwen in mijn vaardigheden, dus besloot ik om doorlopend met cryptohandel te beginnen, ”zei Annie.

Maar er is één probleem: ze kan haar inkomsten niet laten uitbetalen tegen het tarief dat haar uitkomt. In het land van Annie is de commissie bij het omzetten van cryptocurrency in contanten tussen de 2 en 3%. Annie zegt: “Ik heb gekozen voor een combinatie van online en offline peer-to-peer opnames. Het bleek een heel moeilijke klus te zijn. Ik moest tijd besteden aan het uitvoeren van aanvullende operaties: het was nodig om te adverteren voor ruilaanbiedingen en tarieven, en om de betrouwbaarheid te controleren van de mensen met wie ik een deal wil sluiten. "

Handige optie voor uzelf Annie ontdekte vorig jaar toen de lancering plaatsvond Binance P2P​ Annie weet al wat Bitcoin-handel is en handelt op Binance, dus ze hoeft niet eens geld van de beurs op te nemen. Binance P2P neemt veel van de taken over die Annie voorheen moest doen. Op het platform kunt u handelsaanbiedingen adverteren met behulp van de functie voor het plaatsen van berichten, en alleen geverifieerde gebruikers die van tevoren door Binance zijn geverifieerd, kunnen deze zien.

'Nu heb ik meer tijd om te doen waar ik het beste in ben: handel drijven,' voegde Annie toe.

Van medewerker van een money transfer center tot innovator

Sam * leerde over Bitcoin terwijl hij werkte in een wissel- en geldtransferservice. Hij zegt: “Terwijl ik daar werkte, had ik een paar vaste klanten die betaald werden om op afstand te werken en die kwamen opdagen met bonnetjes voor geldoverdrachten. Toen ik vroeg naar de vorm waarin ze worden uitbetaald, kreeg ik het antwoord dat ze Bitcoin worden overgedragen, en vervolgens gebruiken ze de applicatie om hun salaris in contanten om te zetten. "

Geïntrigeerd door het vooruitzicht van werken op afstand, begon Sam te leren hoe Bitcoin werkt. Hij raakte bevriend met deze klanten en zij deelden hun frustratie over het verlies van grote hoeveelheden geld vanwege de ongemakkelijke wisselkoersen waarmee ze worden geconfronteerd bij het opnemen van Bitcoin in contanten. "Ik merkte ook dat steeds meer mensen in mijn vriendenkring Bitcoin begonnen te gebruiken om geld te verdienen of om geld te ontvangen van dierbaren in het buitenland", voegde hij eraan toe.

Sam was al autodidact in de handel in cryptocurrency en ging op zoek naar manieren om de klantervaring te verbeteren met crypto. Eerder dit jaar begon hij te handelen op verschillende peer-to-peer-platforms, waaronder Binance P2P, dat op dat moment net in zijn regio werd gelanceerd.

“Uiteindelijk heb ik Binance P2P vaker gebruikt omdat ik de publicatie van aanbiedingen daar gemakkelijk kan beheren. Ik kocht cryptocurrencies van mijn klanten in het geldtransfercentrum, gebruikte cryptoassets voor handel en inkomsten, en zette toen weer inkomsten en andere cryptocurrencies om in contanten tegen acceptabele tarieven, "vertelde Sam.

Economische reddingsboei

Jose * werd een paar jaar geleden betaald om als freelancer in Bitcoin te werken. “Ik vond het niet erg om Bitcoins te krijgen en dacht dat ik een manier kon vinden om ze meteen te verkopen. Maar toen zag ik dat de prijs van Bitcoin in één week tijd verdubbelde. Dit zorgde ervoor dat ik aandacht schonk aan Bitcoin en sommige altcoins, ”zei hij.

Daarna sloot hij verschillende P2P-deals en concentreerde hij zich op freelancen. Jose zegt: “Dit is iets wat je parttime kunt doen. Je kunt 's ochtends cryptocurrency kopen en vervolgens beslissen of je het overdag verkoopt of laat wachten tot de prijs stijgt. "

Toen de COVID-19-pandemie de wereld trof, kwam er een einde aan zijn freelancewerk. In de regio waar Jose woont, was de economische situatie ook niet erg gunstig. Gelukkig, toen Jose op zoek was naar nieuwe manieren om geld te verdienen, vond hij het Binance P2P-platform.

“Ik kon permanent worden een handelaar op een P2P-platform​ Na het zien van de stijging van de prijs van Bitcoin dit jaar, zelfs met een grote daling in maart, wilden veel inwoners van mijn stad investeren in cryptocurrency. De Binance-exchange en P2P-platforms hebben gezorgd voor een stabiele inkomstenbron, ondanks alle ontwikkelingen dit jaar ”, aldus Jose.

* Om gebruikers te beschermen zijn alle namen en plaatsen die in dit artikel worden genoemd, gewijzigd.

Koop Bitcoin

0 antwoorden

antwoord

Wilt u deelnemen aan de discussie?
Voel je vrij om bij te dragen!

Voeg een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Обязательные поля помечены *