Hoe u een extern adres toevoegt

Een extern adres moet worden gekoppeld zodat de Binance-pool de samengevoegde mijnopbrengsten kan verdelen voor valuta's die nog niet op de Binance-beurs staan ​​vermeld. Om extra inkomsten voor miners te bieden, kunnen gebruikers nu externe adressen invoeren voor het minen van VCASH en ELA Merged. Nadat u een wallet of stortingsadressen voor VCASH en ELA heeft aangemaakt, kunt u deze in het systeem storten om maandelijks inkomen uit merged mining te ontvangen.
Een extern adres toevoegen:
1. Registreer en log in op de Binance Pool (

https://pool.binance.com/ru)

2. Maak een extern portefeuilleadres.
Binance ondersteunt momenteel externe adressen voor VCASH en ELA. Het huidige adres van de officiële portemonnee of het adres voor de storting op de beurs worden ondersteund.
3. Koppel het adres.

Log in op uw Binance-account en ga naar de Binance Pool-pagina vanuit het vervolgkeuzemenu Financiën op de startpagina. Als je nog geen mining-account hebt aangemaakt, maak dan eerst een account aan en klik vervolgens op "Manage Mining Account" op de Binance pool homepagina.
Klik op Betalingsadres op de pagina Accountbeheer.
0 antwoorden

antwoord

Wilt u deelnemen aan de discussie?
Voel je vrij om bij te dragen!

Voeg een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Обязательные поля помечены *