Hoe u een tegoedbon van nul procent kunt inwisselen

1. Klik op uw accountpictogram en selecteer [Beloningscentrum] in de vervolgkeuzelijst zoals hieronder weergegeven, of selecteer het in het Configuratiescherm nadat u zich hebt aangemeld bij uw account. U kunt ook bezoeken

https://www.binance.com/ru/my/coupon или Центр наград через меню «Аккаунт» или «Больше» в приложении Binance.

2. Wanneer u een nulmarge-tegoedbon ontvangt, toont het beloningscentrum: Geen renteleninglimiet (nominale waarde), tegoedbonvaluta, geschiktheid, vervaldatum tegoedbon en vervaldatum tegoedbonactivering.
3. Als u niet handmatig een margerekening hebt geopend, wordt, afhankelijk van de geselecteerde voucher, na activering automatisch een margerekening of een geïsoleerde margerekening aangemaakt. Na het openen van margerekeningen kunt u ze activeren en gedurende de looptijd van de tegoedbon genieten van renteloze margenleningen in de betreffende valuta / paar. Het renteloze leenbedrag mag de nominale waarde van de geactiveerde voucher niet overschrijden.
4. Vanwege de eigenaardigheden van de geïsoleerde marge-modus, moet u, na het activeren van een nulrentevoucher, om te profiteren van een renteloze lening in de geselecteerde valuta voor een specifiek paar, eerst het valutapaar selecteren dat de voucher-valuta bevat. .
5. Als het mogelijk is om een ​​voucher met nul procent te activeren in de "Portemonnee" naast de secties "Dwars-marge" en "Geïsoleerde marge", zal het pictogram "Marge" verschijnen. U kunt de beschikbare nulrentevouchers bekijken in het venster Portefeuille - Margerekening - Lenen / inwisselen. Om uw vouchers te activeren, gaat u naar het Rewards Center!
1 ответить
  1. Sergei
    Sergei Hij spreekt:

    Er gebeurt niets met mij als ik op de knop Marginvoucherlening bevestigen klik. Ik heb geprobeerd de hoeveelheid op de onderste regel te selecteren, het hielp niet. Schrijft dat het niet genoeg is. De voucher staat nog met het icoontje geactiveerd, maar wat je er precies mee moet doen is helemaal niet duidelijk.

    antwoord

antwoord

Wilt u deelnemen aan de discussie?
Voel je vrij om bij te dragen!

Voeg een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Обязательные поля помечены *